Lamellendak

Geniet van het buitenleven met een tuinkamer van Tuin Optimaal

Een lamellendak kopen

Gaat je hart sneller kloppen van leven in de buitenlucht, dan mag een overkapping met lamellendak natuurlijk niet ontbreken in de tuin. De grootste voordelen? Je creëert hierdoor meteen een plek waar je heerlijk kunt relaxen. Geniet van de rust en ruimte en lees een boek of ontvang vrienden of familie over de vloer. En het feest gaat altijd door, want je borrelt, luncht of dineert op een droge plek in de tuin. Het is dus de hoogste tijd om de opties naast elkaar te zetten die Tuin Optimaal je te bieden heeft. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooi lamellendak in de tuin. Doordat u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een lamellendak kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Een lamellendak: luxe, sfeervol en stijlvol

Luxe, sfeervol en stijlvol, zo kun je een lamellendak het beste omschrijven. Het is namelijk een montagevriendelijke, moderne en betrouwbare uitkomst die je bescherming biedt tegen de elementen van buiten. Als de lamellen gesloten zijn, zijn ze windbestendig en waterdicht. En het beste van alles? Het is ook nog eens meteen dé eyecatcher bij jou in huis. Voor een aantrekkelijk bedrag vergroot je binnen no time de leefruimte bij jou aan huis. Dankzij ons brede aanbod, is er binnen verschillende prijsklassen erg veel mogelijk. Wel zo leuk om te weten natuurlijk. 

Volledig op maat voor je woning te realiseren

De snelle levertijd, het gebruik van de beste materialen en de garantie van maar liefst 10 jaar, is wat een waterdicht lamellendak van Tuin Optimaal zo geliefd maakt. Nadat het dak gratis bij je aan huis in is gemeten, gaan we aan de slag met het design dat met jou af is gestemd, Door het maatwerk weet je zeker dat het lamellendak perfect aansluit op de gevel van je woning. En dat komt het aanzicht van de achterkant van je woning alleen maar ten goede. 

Goldenline

Pure luxe met led-verlichting en een lamelendak

Als je houdt van pure luxe, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van een prachtige led-strip en een lamellendak. Dit geeft in de avond een prachtige sfeer en met een lamellendak kan je extra van de zon genieten.

Optimale bescherming tegen regen en zon

Het belangrijkste van alles? De optimale bescherming tegen de elementen van buiten natuurlijk. Felle zonnestralen, regen, wind en hagel belemmeren vanaf nu niet meer jouw leefcomfort in de buitenlucht. Een lamellendak biedt genoeg beschutting. En dat het hele jaar door. Zit je er ook graag warmpjes bij, kies er dan voor om het dak te combineren met een overkapping met glazen panelen. Deze tuinkamer wordt geïsoleerd bij jou aan huis gemonteerd. Ideaal als je de extra leefruimte graag benut als kantoor of speelruimte voor de kids.

Zorg voor meer leefruimte buiten

De kans is er groot dat je jouw tuin op dit moment niet het hele jaar door optimaal gebruikt. En dat is zonde, want dit verlengstuk van je woning heeft een hoop potentie. Door een lamellendak op maat te plaatsen in de tuin, zit je er het hele jaar door lekker beschut bij. Daarom kies je bij ons ook uit verschillende soorten ontwerp-opties.  

Lamellendak op maat

Meer weten over alle ontwerp-opties?

En kom je daar graag net even wat meer over te weten? Of heb je op dit moment andere vragen die je graag aan ons stelt? Neem dan vrijblijvend een keer contact op met onze medewerkers. We staan je zowel telefonisch als per e-mail te woord en denken erg graag met je mee.

Waarom kiezen voor tuin optimaal

Vakkundige monteurs

Gratis meetservice

10 jaar Garantie

10 jaar garantie

Beste kwaliteit

Vakkundige monteurs