Over Tuin Optimaal

Geniet van het buitenleven met een overkapping, tuinkamer of lamellendak van Tuin Optimaal

Het ontstaan

Tuin Optimaal is ontstaan vanuit een samenwerking van twee jonge ondernemers: Jan-Maarten Lohuis en Lesley Brand. Jan-Maarten is eigenaar van een bouwbedrijf House of Lo en Lesley is eigenaar van een online marketingbureau, genaamd Allinone Media. Beide hebben ze affiniteit met het buitenleven en de prachtige tuinkamers. 

Het gouden duo kan het beste van beide werelden bieden. Lesley weet hoe hij een product in de markt kan zetten en Jan-Maarten weet hoe de tuinkamers het best gezet kunnen worden. Daarnaast kan Tuin Optimaal je volledig ontzorgen van het aanleggen van een stroompunt voor de led-verlichting in de tuinkamer tot het storten van een een betonvloer. 

De kracht

De kracht van Tuin Optimaal is de complete ontzorgen tijdens het plaatsen van een tuinkamer. Hierbij kun je denken aan:

Wij zien dat er weinig bedrijven zijn die het project van een tuinkamer volledig uit handen nemen. Dat is dan ook de kracht van Tuin Optimaal. Het hele project uit handen nemen en zorgen dat jij jarenlang kan genieten van jouw tuinkamer, overkapping of lamellendak door vakmanschap. Dat is precies waarvoor je bij Tuin Optimaal aan het juiste adres bent.

Jan-Maarten Lohuis

Mede eigenaar Sales manager

Jan-Maarten werkt al zijn hele leven in de bouw. Met House of Lo bouwt hij dan ook prachtige vrijstaande woningen en heeft hij mooie bouwprojecten ‘zoals aanbouwen’ mogen realiseren. Jan-Maarten heeft een duidelijke visie met House of Lo: alleen werken met de beste vakmensen, tijd & aandacht voor ieder project, transparant werken en geen onvoorziene kosten.

Toen Lesley met het idee in zijn hoofd zat om tuinkamers, overkappingen en lamellendaken te plaatsen en niet wist hoe hij dit kon organiseren; kwam Jan-Maarten met het idee om dit samen te doen. Lesley met de kennis om een product goed in de markt te zetten en Jan-Maarten met de technische kennis om het te realiseren en de kwaliteit van tuinkamers naar het hoogste niveau te tillen. 

Lesley Brand

Mede eigenaar Marketing en salesmanager

Lesley Brand is een jonge ondernemer van een marketingbureau Allinone Media met passie voor marketing. De kenmerken waar Allinone Media voor staat zijn kwaliteit, hoge service en persoonlijk contact met de klanten. Bij Allinone Media staat de klant altijd centraal en wordt er meegedacht in de beste oplossing voor de klant.

Naast de passie voor marketing kan hij echt genieten van het buitenleven. Een tuinkamer waar je ieder moment van het jaar van kan genieten is dan ook iets wat de interesse heeft getrokken. Hier is het idee van Tuin Optimaal ontstaan. De visie en de kernwaarden die Lesley heeft met Allinone Media zijn dan ook ‘samen met de visie en kernwaarde van House of Lo’ de visie voor Tuin Optimaal. Hierbij staat de klant centraal en is de service en kwaliteit het allerbelangrijkste.

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Waarom kiezen voor tuin optimaal

Vakkundige monteurs

Gratis meetservice

10 jaar Garantie

10 jaar garantie

Beste kwaliteit

Vakkundige monteurs