Aluminum Overkapping

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Een luxe en stijlvolle aluminium overkapping

Op het gebied van overkappingen, is er vandaag de dag enorm veel mogelijk. Maar als je zoekt naar een duurzame en praktische uitvoering, die ook nog eens enorm stijlvol is, dan eindig je snel bij een aluminium overkapping. Het materiaal staat bekend om een robuust en stoer karakter, kan tegen een stootje en heeft een luxe look. Kom je hier graag wat meer over te weten? We hebben de belangrijkste informatie over een overkapping van aluminium voor je op een rijtje gezet. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie aluminium overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Kies uit een aluminium overkapping in verschillende soorten designs

Verrijk je je tuin graag met een eigen aluminium overkapping? Eentje waar je heerlijk kunt relaxen met vrienden of een momentje voor jezelf kan hebben? Het begint dan natuurlijk allemaal met het uitzoeken van het juiste soort design voor in de tuin. Op het gebied van een aluminium overkapping is er namelijk enorm veel mogelijk. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een model met of zonder glazen schuifwanden. En heb je ook al gedacht over het toevoegen van zonwering aan het model? Door je wensen en eisen op dit moment helder voor jezelf in kaart te brengen, is het samenstellen van een aluminium overkapping ook net even wat makkelijker om te doen. 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Aluminum overkapping

Onderhoudsvrij én zonder vergunning te plaatsen

Het beste van alles, is dat een aluminium overkapping aan de achterkant van je woning in de meeste gevallen zonder vergunning mag worden geplaatst. En dit bespaart je aardig wat tijd in vergelijking met het aanvragen van een vergunning voor een aanbouw. Laat je de overkapping van aluminium aan de voorkant van je woning plaatsen, dan heb je in de meeste gevallen wel een vergunning nodig. Check in dat geval altijd even met je gemeente wat de voorwaarden zijn die daaraan zijn verbonden.

Is het design eenmaal geplaatst aan huis? Aluminium staat er bekend om erg onderhoudsvrij te zijn. Dit betekent dus dat het model duurzaam is en optimaal is bestand tegen de elementen van buiten. Zelfs na vele jaren veel woonplezier te hebben gehad, ziet de overkapping van aluminium er nog steeds hetzelfde uit. 

Geniet langer en beter van het buitenleven

Het grootste voordeel van een overkapping laten plaatsen? Je geniet vele malen langer van het buitenleven. Door de overkapping te combineren met onder meer glazen panelen, weet je altijd zeker dat je er het hele jaar door lekker warmpjes bij kan zitten. We vertellen je graag alles over de mogelijke ontwerp opties als je een keer contact opneemt. 

Advies op maat door één van onze experts

Een overkapping van aluminium zoek je misschien maar eens in je leven uit. Daarom is het ook meer dan begrijpelijk dat je 100% zeker wilt zijn van het ontwerp dat je aan huis laat plaatsen. Dat begrijpen wij als geen ander. Neem je contact met ons team op? Onze experts staan graag voor je klaar met een passend advies. Je neemt contact op door even te bellen of door een e-mail te sturen. Ook vraag je geheel vrijblijvend een offerte aan voor je eigen aluminium overkapping.