Glazen overkapping

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Spendeer vaker tijd in de buitenlucht onder een glazen overkapping

De tuin is één van de fijnste plekken om tijd door te brengen. Terwijl een licht briesje door je haar waait, geniet je van een lekkere kop thee, je doezelt weg in je hangmat of je werkt nét even wat productiever in de buitenlucht. Het is dan wel zo fijn om te weten dat je beschikt over een geschikte ruimte, waar je van de nodige privacy geniet. Het investeren in een glazen overkapping is dus zeker geen overbodige luxe. En het beste van alles, is dat je bij Tuin Optimaal altijd investeert in een model van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk voor de beste prijs en je je profiteert van een volledige ontzorging van A tot Z. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Een glazen overkapping in verschillende soorten ontwerpen

Een glazen overkapping moet naadloos aansluiten op je persoonlijke smaak en de stijl en de grootte van de gevel. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom bieden we een erg divers aanbod aan met verschillende soorten overkappingen. En het maakt niet uit voor wat voor soort ontwerp je ook gaat. Iedere overkapping is een lust voor het oog en tilt de sfeer van de achtertuin direct naar een hoger niveau.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Last van zonnestralen? Maak gebruik van de zonwering van je overkapping

Een glazen overkapping voldoet dus altijd aan de hoogste standaarden die je je maar kunt wensen. Maar om er het hele jaar door maximaal van te genieten, moet het design natuurlijk helemaal aangepast zijn op de plek bij jou in de tuin. En heb je op de door jou gewenste plek een aantal uur per dag te maken met felle zonnestralen? Dan kun je overwegen om  zonwering aan je overkapping toe te voegen. Over deze extra toevoeging aan het ontwerp vertellen we je graag alles als je een keer een afspraak inplant.

Je hebt bij Tuin Optimaal de keuze uit drie soorten overkappingen

Op het gebied van het ontwerp van de aluminium overkapping, maken we onderscheid in drie verschillende overkappingen. Je hebt namelijk de keuze uit de volgende series:

  • Classicline
  • Modernline
  • Goldenline

 

Ieder design is ook nog eens helemaal naar wens aan te passen. Je hebt namelijk ook de keuze uit verschillende soorten kleuren. En de montage? Die kun je bij de Classicline zelf uitvoeren. Of, net zoals bij de Modernline serie en de Goldenline serie, door ons team van vakmannen uit laten voeren. Het is maar net waar je voorkeur naar gaat.

Meer te weten komen over een glazen overkapping? We staan voor je klaar

De kans is dus erg groot dat je erg snel een glazen overkapping gaat vinden die helemaal aan je wensen voldoet. Kom op dit moment graag meer te weten over de opties waar je uit kiest? Of heb je vragen over onze diensten, zoals een overkapping laten plaatsen? Voor vragen en voor advies op maat staat ons team van specialisten maar al te graag voor je klaar. Neem contact op per e-mail, bel met één van onze specialisten. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de overkapping van glas.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.