Overkappingen laten plaatsen

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Een overkapping laten plaatsen

Een overkapping laten plaatsen is een beslissing die snel wordt genomen door woningbezitters op het moment dat de achtertuin deels of volledig wordt verbouwd. En dat is ook helemaal niet zo gek. Je maakt, door een overkapping te laten plaatsen, vele malen sneller en het hele jaar door gebruik van jouw buitenruimte. Het houdt je droog tijdens een flinke regenbui, warm als het waait en koel als de temperaturen in de zomer flink oplopen. Is je interesse gewekt? Het is dan de hoogste tijd om snel een keer alle modellen uit de collectie van Tuin Optimaal met elkaar te vergelijken. Want er zijn vandaag de dag enorm veel opties waar je uit kunt kiezen. Wie weet kies je binnenkort ook voor een overkapping laten plaatsen bij jou aan huis. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Je geniet hele jaar door veel beschutting door een overkapping te laten plaatsen

Omdat de tuin het verlengstuk van de woning is, is het enorm belangrijk dat de indeling van de buitenruimte klopt. Het moet een plek zijn waar je net zo graag wilt vertoeven als je binnenshuis doet. En hoe gebruik je jouw tuin het meeste? Je ontvangt er misschien iedere week graag vrienden, je geniet er van een borrel met je partner of je werkt iedere week graag in de tuin. En op het moment dat het flink regent, waait of sneeuwt? Dan zoek je gewoon de nodige beschutting op onder de aluminium overkapping die je hebt laten plaatsen.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Overkapping Laten Plaatsen

Last van felle zonnestralen? Kies voor een overkapping met zonwering

Het is meer dan logisch dat je in de zomermaanden het liefste iedere dag buiten door wilt brengen. Maar felle zonnestralen in de ogen, die het zicht belemmeren? Dat wil je natuurlijk liever voorkomen. Daarom is het mogelijk om zonwering aan je overkapping in de tuin toe te voegen. Ideaal dus als je de overkapping laten plaatsen uitvoert op een plek waar de zon zich van zijn beste kant laat zien.

Je bent bij Tuin Optimaal zeker van maatwerk dat aan de hoogste standaarden voldoet

Je leest het goed. Maatwerk vormt bij Tuin Optimaal altijd de basis op het moment dat je een afspraak inplant. Er zijn namelijk enorm veel opties op het gebied van het ontwerp van je eigen overkapping. Je kunt hierbij denken aan elementen zoals het toevoegen van zonwering en glazen panelen. Maar er is ook erg veel mogelijk op het gebied van de afmeting van de overkapping en de kleur. Uiteraard vertellen we je daar alles over als je contact opneemt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een overkapping inclusief montage

Ben je op dit moment vooral erg benieuwd wat de totale kosten gaan zijn voor een overkapping inclusief montage bij jou aan huis? Je vraagt geheel vrijblijvend een offerte aan. Of kies ervoor om een keer contact op te nemen en een afspraak in te plannen. We denken erg graag met je mee. Dankzij de vele succesvolle opleveringen en ruime kennis en ervaring in het vak, weten we als geen ander wat de mogelijkheden en onmogelijkheden in jouw situatie zijn.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.