Overkapping met glazen schuifwanden

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Een overkapping met een glazen schuifwand

Heb je altijd al gedroomd van een eigen overkapping met een glazen schuifwand? Bijvoorbeeld om te genieten van een barbecue in de winter? Om te relaxen in een hangmat? Of om het hele jaar door vrienden over de vloer te ontvangen? Deze droom kan bij Tuin Optimaal voor je worden gerealiseerd. Je kiest uit verschillende luxe overkappingen met een glazen schuifwand, die helemaal op maat voor je worden gerealiseerd. Het is dus de hoogste tijd om je verder te verdiepen in het aanbod.

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Extra leefcomfort van het verlengstuk van je woning

Een van de meest gekozen redenen waarom er wordt gekozen voor een overkapping met glazen schuifwanden, is de extra leefruimte die wordt gecreëerd. En dat zonder vergunning nodig te hebben op het moment dat de overkapping in de achtertuin wordt geplaatst. Kies je ervoor om de overkapping aan de voorkant van je woning te laten plaatsen, dan is het in de meeste gevallen wel nodig om een vergunning aan te vragen. De wet- en regelgeving check je erg eenvoudig bij je eigen gemeente.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

overkapping

De overkapping met een glazen schuifwand wordt geïsoleerd geleverd

Kies je voor een overkapping met een glazen schuifwand aan huis? Dan is de kans erg groot dat, één van de belangrijkste dingen van het ontwerp, het bieden van beschutting moet zijn. Want zelfs als het hagelt, regent of sneeuwt, geniet je van lekker veel warmte en comfort. En dat begrijpen we als geen ander. Daarom wordt iedere aluminium overkapping met glazen schuifwand geïsoleerd geleverd en gemonteerd bij jou aan huis. Het resultaat? Je zit er altijd het hele jaar door lekker warmpjes bij. Door je wensen aan te geven bij het team van Tuin Optimaal, ontvang je altijd een ontwerpvoorstel dat daar haarfijn op aansluit.

Er zijn verschillende soorten ontwerpopties

Als je binnenkort de keuze maakt voor een overkapping met glazen schuifwanden bij jou aan huis, dan zijn er verschillende opties waar je uit kunt kiezen. En dat is wel zo fijn. Maar je komt ook voor een aantal keuzes te staan. Het plan van aanpak? Bepaal daarom van tevoren eerst even welke wensen je terug wilt laten komen in het ontwerp. Misschien voeg je graag zonwering toe, aangezien de overkapping met een glazen schuifwand op een zonnige plek aan huis wordt geïnstalleerd. Of de overkapping moet Van de nodige glazen panelen worden uitgerust, aangezien je het liefste ook profiteert van een plek met veel beschutting.

Meer weten of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem een keer contact op

Voordat je een overkapping met een glazen schuifwand laat plaatsen aan huis, is het meer dan logisch dat je hier meer informatie over ontvangt. Je komt bijvoorbeeld graag meer te weten over het kostenplaatje. Je wilt alles over het traject van een overkapping laten plaatsen. En je komt al te graag te weten hoe het design er bij jou aan huis uit komt te zien. Neem een keer contact op door te bellen of door een e-mail te sturen. We denken graag met je mee en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor je op.

Bekijk ook de manieren van monteren: overkapping aan huis en vrijstaande overkapping

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.