Overkapping met lamellendak

Geniet van het buitenleven met een tuinkamer van Tuin Optimaal

Een overkapping met lamellendak van Tuin Optimaal

Waarom het altijd een erg goed idee is om op korte termijn te investeren in een overkapping met lamellendak? Het luxe totaalplaatje. Het extra leefcomfort waar je meteen van geniet. En het hoge praktische aspect. Je kunt namelijk in een erg korte tijd meteen van extra woonruimte genieten. Het is dus ook niet zo gek dat een overkapping vandaag de dag enorm gewild is onder woningbezitters. Bij Tuin Optimaal kies je voor een model dat enkel aan de hoogste standaard op het gebied van kwaliteit voldoet.

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooi lamellendak in de tuin. Doordat u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een lamellendak kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Een overkapping met lamellendak uit de Goldenline serie

Een overkapping met lamellendak is verkrijgbaar in de Goldenline serie. En dat heeft je verschillende voordelen te bieden. De naam zegt het eigenlijk al. Want de Goldenline serie biedt enkel het beste van het beste. Dus gaat je hart net even wat sneller kloppen van een interieur en een tuin in pure luxe? Dan is deze aluminium overkapping dé investering voor in je eigen tuin. Het aluminium heeft daarnaast een erg duurzaam karakter en biedt ook nog eens optimale bescherming tegen de elementen van buiten. Hierdoor geniet je het hele jaar door van het uitzicht op de tuin in je eigen overkapping.

Twee stijlen en vier verschillende soorten kleuren

Een overkapping met lamellendak is bij Tuin Optimaal te verkrijgen in verschillende soorten stijlen en kleuren. Gaat je voorkeur uit naar een design in het zwart of in één van de drie grijstinten? Je bekijkt deze opties alvast door onze samenstel pagina te gebruiken. Er zit vast en zeker een design tussen dat ook helemaal aan jouw wensen, eisen én smaak voldoet.

Goldenline

Pure luxe met led-verlichting en een lamelendak

Als je houdt van pure luxe, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van een prachtige led-strip en een lamellendak. Dit geeft in de avond een prachtige sfeer en met een lamellendak kan je extra van de zon genieten.

overkapping met lamellendak wordt gratis bij jou aan huis gemonteerd

Met een overkapping met lamellendak geniet je dus extra veel van de zon. Wil je op dit moment vooral graag meer weten over alle ontwerp opties waar je uit kunt kiezen voor je eigen tuin? En hoe bijvoorbeeld een overkapping laten plaatsen door het team van Tuin Optimaal precies in zijn werk gaat? Voor vragen of voor meer informatie, staan onze medewerkers erg graag voor je klaar. Je neemt erg eenvoudig contact op door even te bellen of door even een e-mail te sturen. Dankzij onze uitstekende productkennis en ruime ervaring in de branche, weten we als geen ander wat voor soort ontwerp optie het meest geschikt is voor je eigen buitenruimte. 

Overkapping met lamellendak
Lamellendak op maat

Meer weten over alle ontwerp-opties?

En kom je daar graag net even wat meer over te weten? Of heb je op dit moment andere vragen die je graag aan ons stelt? Neem dan vrijblijvend een keer contact op met onze medewerkers. We staan je zowel telefonisch als per e-mail te woord en denken erg graag met je mee.

Waarom kiezen voor tuin optimaal

Vakkundige monteurs

Gratis meetservice

10 jaar Garantie

10 jaar garantie

Beste kwaliteit

Vakkundige monteurs