Overkapping met zonwering

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Investeren in een overkapping met zonwering

Dat een overkapping met zonwering een veel gekozen investering is onder woningbezitters, is niet zo gek. Het grootste voordeel? Je zorgt met deze toevoeging aan je woning, altijd voor een koele plek om lekker te relaxen in de tuin. Zelfs op de warmste dagen van het jaar, blijft het er erg aangenaam vertoeven. Ideaal als je de overkapping bijvoorbeeld laat plaatsen op een plek in de tuin die betegeld is. Want dit is juist dé plek waar het extra warm is in de tuin en schaduw dus ook meer dan gewenst is. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Een overkapping met zonwering in verschillende soorten designs

Kies je ervoor om te investeren in een overkapping met zonwering? Zoek dan niet verder. Bij Tuin Optimaal heb je de keuze uit verschillende soorten designs. Hierdoor ga je binnen no time een design vinden dat haarfijn aansluit op je eigen smaak. En een overkapping met zonwering sluit ook nog eens perfect aan op de stijl van je woning. Binnen de Classicline, de Modernline en de Goldenline series, heb je ook de keuze uit verschillende soorten ontwerpopties. Het is dus een goed idee om deze overkappingen met zonwering even met elkaar te vergelijken. Eén ding is altijd zeker, je kiest in alle gevallen voor een aluminium overkapping van hoogwaardige kwaliteit.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Overkapping met zonwering

Verschillende stijlen en verschillende kleuren

Iedere overkapping met zonwering uit de collectie is verkrijgbaar in verschillende soorten stijlen. Maar je hebt ook de keuze uit verschillende soorten kleuren. Ideaal als je de kleur van de overkapping graag wilt laten matchen met de kleur van de kozijnen in huis. We denken daar maar al te graag in mee en voorzien je van advies op maat.

Felle zonnestralen belemmeren het uitzicht niet dankzij de zonwering

Het grootste voordeel van het kopen van een overkapping met zonwering? Je hebt niet langer meer te maken met felle zonnestralen die het uitzicht op de tuin belemmeren. Hierdoor kun je ongestoord een boek blijven lezen en gesprekken aangaan met vrienden. Of je kiest er misschien wel wat vaker voor om buiten te werken, als het werk dat toelaat.

Bij Tuin Optimaal werken we alleen met de beste materialen

Als je kiest voor een overkapping met zonwering van Tuin Optimaal, dan kies je voor kwaliteit. Zonwering is een belangrijk product omdat het zorgt voor bescherming van de sterke Nederlandse zon. De zon wordt steeds feller en sterker. Het is daarom zo belangrijk jezelf hier goed tegen te beschermen. 

Hoe kan je de zonwering bedienen?

De zonweringen van Tuin Optimaal zijn elektrisch bedienbaar. Wij werken enkel en alleen met het hoogwaarde merk SOMFY IO Moto. De zonwering is te bedienen via een afstandsbediening of via een wandschakelaar

Zonwering Serge Ferrari

voor de stoffen van onze zonweringen hebben we een samenwerking met Serge Ferrari. Deze stoffen houden 97 % van de warmte tegen. We plaatsen de zonwering op de overkapping om het beste de warmte te bestrijden.

Je profiteert van volledige ontzorging van A tot Z

Het beste van alles? Op het moment dat je kiest voor de collectie overkappingen die zijn uitgerust met zonwering van Tuin Optimaal, dan weet je altijd zeker dat je van A tot Z kunt worden ontzorgd. Je stelt eenvoudig en snel een overkapping samen door middel van onze handige configuratie of je laat de overkapping van je dromen door één van onze specialisten ontwerpen. En een overkapping laten plaatsen? Ook dat is bij ons altijd in goede handen.

Een team van vakmensen heeft de klus namelijk binnen de kortste keren voor je geklaard. Wil je meer weten over het proces van het kopen tot aan het plaatsen van een overkapping bij jou in de tuin? Of stel je graag, samen met ons, de overkapping van je dromen samen

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.