De product types van Tuin Optimaal

Bij Tuin Optimaal hebben we voor een ieder een mooie oplossing. We hebben een mooie classicline waarbij u veel waarde krijgt voor uw geld en ieder seizoen van het jaar kan genieten van uw tuin. Daarnaast hebben we de een zeer luxe en moderne modernline. Dit type kenmerkt zich door een zeer luxe en moderne uitstraling. Aanvullend zijn er de mogelijkheden om verlichting, heaters toe te voegen. Dan hebben we als laats een echt pareltje; de goldenline. Dit is een prachtige overkapping met een lamellendak. Wanneer u het optimale uit uw tuin wilt halen, dan kiest u voor de goldenline. Voorzien van ledverlichting en een lamellendak dat elektrisch open en dicht kan.

Waarom kiezen voor

Tuin Optimaal

Bij Tuin Optimaal zetten we altijd net even dat stapje extra om ervoor te zorgen dat u lang kunt genieten van prachtige tuin. 

Waar wij voor staan:

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina