Aluminium tuinkamer

Geniet van het buitenleven met een aluminium tuinkamer van Tuin Optimaal

Vergroot de leefruimte met een aluminium tuinkamer

Dat een aluminium tuinkamer vandaag de dag een onwijs populaire investering voor de woning is, begrijpen wij maar al te goed. Wat de grootste voordelen zijn? Met een aluminium tuinkamer van hoge kwaliteit, vergroot je de leefruimte in huis vanaf het eerste moment. En tegelijkertijd kun je het hele jaar door lekker genieten van het uitzicht op je tuin. Je profiteert dus ook vele malen langer van het buitenseizoen. Terwijl het buiten waait, regent, onweert of sneeuwt, zit je er warmpjes bij in je eigen tuinkamer van aluminium. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Dé plek voor een nieuwe werkplek aan huis

De tuin is het verlengstuk van je woning. Maar vanaf nu kan dit ook gewoon een aluminium tuinkamer zijn. Een tuinkamer aan huis is namelijk op tal van manieren in te delen. Op deze manier maak je optimaal gebruik van je leefruimte en kun je een aluminium tuinkamer ook helemaal naar eigen wens inrichten. Je kunt hierbij denken aan een plek als:

  • Kantoor aan huis
  • Loungeruimte
  • Plek om te spelen voor de kids

Doordat maatwerk altijd centraal staat, past een aluminium tuinkamer altijd perfect binnen de ruimte die je vrij hebt. Op welke manier ga jij deze extra leefruimte het liefste benutten? 

Erg veel daglicht door de panelen van glas van de aluminium tuinkamer

Iedere tuinkamer uit de collectie herken je aan het frame van aluminium en het gebruik van panelen van glas. En dat deze combinatie zo geliefd is, is helemaal niet zo gek. Dit zorgt voor veel daglicht én het laat de ruimte ook nog eens vele malen optisch groter lijken. Door de verschillende soorten opties en stijlen uit de collectie van Tuin Optimaal, creëer je binnen no time een comfortabele en mooie ruimte met lekker veel licht en glas. 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Iedere tuinkamer uit de collectie wordt geïsoleerd geleverd aan huis

Net als een serre, heeft een tuinkamer bij jou aan huis erg veel te bieden. Het beste van alles? Je kunt het hele jaar door lekker binnen, in alle warmte, genieten van het uitzicht op je tuin. Het design van aluminium zorgt ervoor dat de tuinkamer erg makkelijk te onderhouden is en het materiaal ziet er op lange tijd nog steeds even adembenemend uit. Daarnaast wordt iedere tuinkamer altijd geïsoleerd bij jou aan huis gemonteerd. Dus zelfs als het buiten hard waait of regent, of vriest in de winter, zit je er lekker warmpjes bij.

Laat de montage over aan het team van vakmannen van Tuin Optimaal

Maar ook voor een tuinkamer laten plaatsen ben je bij ons aan het juiste adres. Een team van vakmensen staat op deze grote dag maar al te graag voor je klaar. Hierdoor weet je zeker dat de montage snel en vlekkeloos verloopt, zodat je daar minimale hinder van hebt. 

Aluminium tuinkamer