Morderne Tuinkamer

Geniet van het buitenleven met een moderne tuinkamer van Tuin Optimaal

Je woning verrijken met een moderne tuinkamer

De grootste troef van het hebben van een moderne tuinkamer? Nou, tel er daar maar meteen een paar extra bij op. Wat er zijn er meer dan genoeg. De gigantische hoeveelheid licht dat naar binnen schijnt. De extra leefruimte. En het aangename zicht op de tuin, het hele jaar door. Ja, je leest het dus erg goed. Het is dus behoorlijk aangenaam vertoeven in je eigen moderne tuinkamer. Daarom is het een erg goed idee om vandaag nog de mogelijkheden naast elkaar te leggen die Tuin Optimaal je te bieden heeft. Verrijk jij binnenkort ook je woning met een moderne tuinkamer?

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

De voordelen van een moderne tuinkamer

Er zijn, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, tal van voordelen verbonden aan het hebben van de moderne tuinkamer. Maar de grootste daarvan is toch wel dat je ineens van veel meer leefruimte geniet. Het verhoogt de waarde van je woning en je hebt meer dan genoeg plek om thuis te werken of lekker te loungen. Het is dus geheel aan jou op wat voor soort manier je een tuinkamer in een moderne stijl het liefste wilt gebruiken. 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Het frame van aluminium heeft bijna geen onderhoud nodig

Veel van onze moderne tuinkamers uit de collectie zijn gemaakt van aluminium. En dat is natuurlijk niet voor niets. Dit materiaal staat er bekend om dat het bijna geen onderhoud nodig heeft. En de kleur? Die kan haast niet vervagen in de loop van tijd. Ook is het materiaal optimaal bestand tegen de elementen van buiten. Invloeden zoals hagel, sneeuw en regen kunnen de kwaliteit van het materiaal dus niet aantasten. Wel zo goed om te weten, want in de loop van de tijd krijgt je eigen moderne tuinkamer aardig wat te verduren in de buitenlucht. Lees meer over aluminium tuinkamers.

Dankzij de isolatie zit je er altijd lekker warmpjes bij

Kies je voor een tuinkamer aan huis van Tuin Optimaal? Dan weet je altijd zeker dat je er het hele jaar door lekker warmpjes bij kan zitten. Ieder model uit onze collectie voldoet namelijk aan de hoogste standaarden als het aankomt op de isolatie ervan. Dus zelfs als de temperatuur buiten ver onder het vriespunt is gekomen, hoef je geen dikke sjaal aan te trekken om het warm te krijgen in de tuinkamer.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor jouw eigen moderne tuinkamer

Voordat je kiest voor een tuinkamer laten plaatsen, wil je natuurlijk wel eerst even alle ins en outs leren kennen over deze investering. En dat begrijpen we als geen ander. Je vraagt daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. En voor vragen of voor advies op maat? Dan staan onze specialisten maar al te graag voor je klaar. Samen met jou komen we graag tot de perfecte oplossing voor de buitenruimte die je hebt. Dankzij het maatwerk dat we te je bieden hebben, kunnen je wensen en eisen perfect worden geïntegreerd in het ontwerp van de moderne tuinkamer. Het is nu dus de hoogste tijd om je favoriete model uit de collectie van Tuin Optimaal uit te gaan zoeken.

Tuinkamer van glas