Tuinkamer aan huis

Geniet van het buitenleven met een tuinkamer aan huis van Tuin Optimaal

De tuinkamer aan huis van Tuin Optimaal

Een tuinkamer aan huis laten plaatsen is een geweldige manier om je woonruimte uit te breiden en een nieuwe kamer aan huis te creëren. Het is een perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen. Bij Tuin Optimaal kies je uit drie verschillende types: classicline, modernline of goldenline. Ieder design heeft zo zijn eigen kenmerken en is volledig op maat te bestellen. Naast het design, kies je ook uit tuinkamers in verschillende kleuren. 

En heb je al gedacht aan de verschillende mogelijkheden en accessoires? Sluit je tuinkamer af met glazen schuifwanden of met een schuifpui. Ook in de winter, zit je er lekker warmpjes bij. De tuinkamer is namelijk te verrijken met tochtstrippen en heaters. Veel mogelijkheden dus. Daarom hebben we altijd een passende tuinkamer in huis voor iedere situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een afspraak in met één van onze adviseur of stel je tuinkamer zelf samen. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Wat is een Tuinkamer aan huis?

Een tuinkamer aan huis is een veranda of overkapping die is afgesloten met zijwanden en/of met glazen schuifwanden of schuifpuien. Het is een geweldige manier om het woonoppervlak te vergroten en een stukje buitenleven in huis te halen. Een tuinkamer kan je op meerdere manieren creëren. Plaats een tuinkamer aan huis of zet ‘m vrijstaand in in de tuin neer. Het heeft allebei zo zijn voor- en nadelen.

Met een tuinkamer aan huis is vanuit binnen de warmte vast te houden. Met een vrijstaande tuinkamer plaats je de tuinkamer waar je maar wilt. In de zon of in de schaduw? Het kan allebei. Een tuinkamer is een ware eyecatcher. Ideaal dus om een tuinkamer vrijstaand te plaatsen als je een grote tuin hebt. 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Voordelen van een tuinkamer aan huis

Een tuinkamer aan huis kent vele voordelen. Dat is ook de reden waarom het een populair product is. Een tuinkamer bied je bijvoorbeeld beschutting tegen slecht weer zoals regen en wind, Het zorgt er dus voor dat je ook met slecht van het buitenleven geniet. Daarnaast is het een perfecte plek om je even af te zonderen van de rest van het huis. Perfect als je graag wilt ontspannen, een boek leest of je volledig op je werk stort. 

Naast dat een tuinkamer aan huis de voordelen biedt van beschutting tegen slecht weer en het een plek is waar je heerlijk kan ontspannen; biedt het nog één ander groot voordeel. Je haalt meer natuurlijk licht en de natuur in huis. Want wie wil er nou niet genieten van de natuur?

Tuinkamer aan huis voor meer natuurlijk licht

Je vraagt je misschien af: “Wat zijn de voordelen van een tuinkamer?” Een tuinkamer is een uitbreiding van je leefruimte en tuin. Het zorgt voor meer natuurlijk licht in huis en daardoor geeft dit ook echt meer leef- en tuingenot. Een tuinkamer aan huis is dus echt een product waar je gelukkiger door bent. Een goed ontworpen tuinkamer levert je veel voordelen op. Eén van de voordelen van een tuinkamer aan huis, is dat het zorgt voor meer natuurlijk licht in je woning, wat de gezondheid en de stemming ten goede komt. 

Tuinkamer aan huis; een heerlijke ruimte om te ontspannen

Een tuinkamer aan huis is een heerlijke ruimte om te ontspannen. Je geniet binnen van de rust van je eigen achtertuin, zonder je zorgen te maken over het weer of last te hebben van muggen in de zomer. Het is fijn om tijd te kunnen nemen van je drukke dag en die door te brengen in het comfort van je eigen tuin, wat voor weer het ook is. Een tuinkamer wordt dus vaak gebruikt om ruimte om te ontspannen en tot jezelf te komen. 

Een tuinkamer aan huis geeft beschutting tegen slecht weer

Een tuinkamer aan huis biedt bescherming tegen gure weersomstandigheden, zoals regen en wind. Sluit je een tuinkamer af met zijwanden, glazen schuifwanden of schuifdeuren? Dan zit je helemaal beschut en geniet je met het slechtere weer van buiten. Een tuinkamer gebruik je het hele jaar door, doordat het goed af te sluiten is met een schuifpui of glazen schuifwanden met tochtstrippen. Koude lucht in de wintermaanden blijft dus altijd buiten.

tuinkamer
tuinkamer

Welke mogelijkheden biedt Tuin Optimaal voor een tuinkamer aan huis?

Bij Tuin Optimaal kun je terecht voor een tuinkamer aan huis. Je kiest uit drie verschillende modellen: de classicline, de modernline en de goldenline. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De aluminium tuinkamers, overkappingen en veranda’s zijn TUF gecertificeerd en voldoen aan alle eisen met betrekking tot duurzaamheid en kwaliteit! Daarnaast meten we gratis in en verzorgen we ook de montage bij jou aan huis.

Een tuinkamer aan huis bied je het optimale tuingenot

De tuinkamer aan huis van Tuin Optimaal is de ideale plek om te ontspannen in de natuur en de perfecte aanvulling op je woning. De tuinkamer aan huis heeft vele voordelen. Het is dé plek om te ontspannen, je haalt meer natuurlijk licht in huis en je bent beschut tegen slecht weer. Gebruik de tuinkamer als kantoor of speelkamer voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kortom, een tuinkamer aan huis is een investering die het leven voor jou en je gezin aangenamer maakt. Bekijk je graag alle mogelijkheden van een tuinkamer? Neem dan een kijkje in ons aanbod aan tuinkamers.