Tuinkamer laten plaatsen

Geniet van het buitenleven met een tuinkamer van Tuin Optimaal

Een tuinkamer laten plaatsen bij jou aan huis

Waarom een tuinkamer laten plaatsen zo gewild is? Nou, we kunnen wel een paar voordelen bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gigantische hoeveelheid lichtinval, wat de tuinkamer meteen een erg aangename ruimte maakt om in te vertoeven? De extra leefruimte die je er ook nog eens bij gaat krijgen? En het design dat haarfijn aansluit op de stijl en de gevel van je woning? Al met al zijn er dus meer dan genoeg redenen om een tuinkamer uit te zoeken uit de collectie van Tuin Optimaal. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Het frame van aluminium biedt verschillende voordelen

Als we een tuinkamer laten plaatsen voor onze rekening nemen, dan plaatsen we altijd als eerste het frame van aluminium. En dat we enkel dit type materiaal verwerken in onze designs, is natuurlijk ook met een reden. Je profiteert namelijk direct van de volgende voordelen:

  • Een luxe uitstraling
  • Aluminium is erg onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk toe te passen in combinatie met panelen van glas 
Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Je haalt altijd een prachtig luxe design in huis

Laten we eerlijk zijn, een tuinkamer aan huis is een lust voor het oog. Het is stoer en robuust, maar tegelijkertijd ook elegant en verfijnd. Door te kiezen voor een design dat geproduceerd wordt van dit materiaal, haal je meteen een prachtig en luxe design in huis. Een tuinkamer laten plaatsen voeren we snel en met de grootste zorg voor je uit. Hierdoor hoef je je nog maar over één ding druk te maken, de invulling van de ruimte. Want ook daar zijn, net als de ontwerpopties van de tuinkamer, enorm veel mogelijkheden in. 

Gebruik het bijvoorbeeld als kantoor om thuis te werken, als een speelruimte voor de kids of gewoon als ruimte om lekker te relaxen. Je haalt het hele jaar door het buitenleven naar binnen en geniet iedere dag van het uitzicht op de tuin, wat voor weer het ook is.

Kies uit verschillende soorten ontwerpopties

De tuinkamer is een deel van de woning dat de nodige ruimte in beslag neemt. Ook bepaalt het voor een groot deel het aanzicht van je achtertuin. Daarom is het ook meer dan logisch dat deze investering perfect aan moet sluiten op je eigen wensen en eisen. Wellicht heb je ook een budget vastgesteld dat je graag aan deze investering uit wilt geven. Daarom kies je bij Tuin Optimaal uit verschillende soorten ontwerpopties. We vertellen je graag meer over ieder design en denken erg graag met je mee. Hierdoor is het uitzoeken van de tuinkamer van je dromen meteen vele malen makkelijker.

Meer weten? Neem een keer contact op

Er is dus enorm veel mogelijk op het gebied van de tuinkamer bij jou aan huis. En daarom is het ook meer dan logisch dat je op dit moment nog met een hoop vragen zit. Wat je vraag ook is op het gebied van de tuinkamer – of het laten plaatsen ervan -, we staan altijd voor je klaar. Je neemt contact op door te bellen of door een e-mail te sturen. Uiteraard kun je ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een aluminium tuinkamer laten plaatsen.

tuinkamer
Tuinkamer Laten Plaatsen