Tuinkamer met glazen schuifwanden

Geniet van het buitenleven met een tuinkamer met glazen schuifwanden van Tuin Optimaal

Een tuinkamer met glazen schuifwanden kopen

Er zijn meer dan genoeg redenen om te investeren in een tuinkamer. Je geniet het hele jaar door van een fijn uitzicht op de tuin. Een tuinkamer sluit naadloos aan op de stijl van je woning. En je geniet van meer leefruimte. En hoe je de leefruimte gaat gebruiken, is helemaal aan jou. Een tuinkamer is de perfecte investering als je graag een extra loungeruimte creëert of wellicht het thuiskantoor hier een vaste plek gaat geven. Er zijn dus enorm veel opties als het aankomt op het inrichten van deze extra ruimte aan huis. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

De tuinkamer met glazen schuifwanden vergroot de leefruimte

Eén van de voornaamste redenen waarom woningbezitters kiezen voor een tuinkamer, is natuurlijk het vergroten van de leefruimte dat hierbij komt kijken. Naast dat dit zorgt voor meer ruimte en dus meer leefcomfort, kan de waarde van de woning ook nog eens aanzienlijk worden verhoogd. 

Een eigentijdse uitstraling dankzij een aluminium constructie

Een glazen veranda wordt in een aluminium constructie bij jou aan huis gemonteerd. Dat zorgt meteen voor een eigentijdse uitstraling. En het maakt niet uit of je een woning uit bijvoorbeeld de jaren ‘30, de jaren ‘80 of een nieuwbouwwoning hebt. In alle gevallen sluit de steel look tuinkamer haarfijn aan op de stijl van de achtergevel van je woning. En dat is wel zo fijn om te weten natuurlijk.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Een geïsoleerde tuinkamer voor warmte, het hele jaar door

Met trots mogen we ons specialist noemen op het gebied van de productie en de levering van een glazen tuinkamer. En dat merk je ook meteen nadat je favoriete design op is geleverd. Ieder design uit de collectie is optimaal geïsoleerd. De geïsoleerde tuinkamer zorgt ervoor dat je het hele jaar door van de nodige warmte en het nodige comfort geniet. Terwijl je partner buiten aan het tuinieren is in de lente, de hond aan het ravotten is in de winter of de kids een balletje trappen in de zomer, strijk je neer op die ene heerlijke stoel in de overkapping met glazen schuifdeuren. Zie je het al voor je?

Dé plek om je huis en terras dat extra stukje comfort te geven

Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om van je huis een thuis te maken. Een tuinkamer met glazen schuifwanden is de ideale plek om je terras en huis dat ene stukje comfort te geven waar je naar op zoek bent. Het glas zorgt voor een maximale lichtinval voor lekker veel zicht naar buiten.

Meer weten? Laat je vrijblijvend informeren over een tuinkamer laten plaatsen

Een tuinkamer laten plaatsen doe je maar eens in je leven. Daarom is het volkomen begrijpelijk dat je eerst alles wilt komen te weten over het ontwerp. Daar helpen we je maar al te graag bij. Neem een keer contact op per e-mail. Uiteraard staan we je ook erg graag persoonlijk te woord per telefoon. Dankzij de vele mogelijkheden die er zijn en het maatwerk dat wordt geleverd, is er altijd wel een passend design voor je tuin te vinden.

tuinkamer