Tuinkamer van glas

Geniet van het buitenleven met een tuinkamer van glas van Tuin Optimaal

Geniet optimaal van je buitenruimte met een tuinkamer van glas

Het is volkomen begrijpelijk dat je op dit moment aan het overwegen bent om een tuinkamer glas te laten installeren. Je geniet daardoor het hele jaar optimaal van de buitenruimte, maar dan lekker binnen in een warm en comfortabel klimaat. Het zonnetje dat op een koude winterdag door het glas schijnt. Het zicht op de spelende kids in de tuin. En even helemaal tot rust komen in het weekend met een kop thee en een goed boek. Dit doe je natuurlijk allemaal in je gloednieuwe tuinkamer. Je creëert dus direct ook net even wat meer leefruimte en je tilt de sfeer van de woning ook nog eens meteen naar een hoger niveau. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Kies uit een tuinkamer glas in verschillende soorten uitvoeringen

Het is dus de hoogste tijd om je wat verder te gaan verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van een tuinkamer glas. Daar hoef je vanaf nu gelukkig niet verder voor naar te zoeken. Met trots mogen we ons specialist noemen op het gebied van het aanbieden en installeren van een tuinkamer glas. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende soorten uitvoeringen. Hierdoor is er altijd wel een tuinkamer dat helemaal aan je wensen en eisen voldoet.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Een geïsoleerde tuinkamer zorgt voor erg veel leefcomfort

Je wilt er het hele jaar door natuurlijk wel lekker warmpjes bij kunnen zitten. Zelfs op de koudste dagen van het jaar, wanneer je uitzicht hebt over een prachtig besneeuwde tuin. Daarom heb je bij ons enkel de keuze uit een geïsoleerde tuinkamer. En dat brengt de nodige voordelen met zich mee. Dit zorgt voor erg veel comfort en je kunt ook nog eens aardig op de energiekosten besparen. Daarnaast zorgt het glas, in combinatie met het frame van aluminium, voor een erg strak totaalplaatje en je tuinkamer is ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Wel zo handig om te weten natuurlijk.

Veel mogelijkheden dankzij de tuinkamer op maat

Doordat je een tuinkamer op maat samen gaat stellen, zijn er enorm veel mogelijkheden. Zo weet je altijd zeker dat de tuinkamer tot op de centimeter nauwkeurig klopt. Ideaal als je bijvoorbeeld optimaal gebruik wilt maken van de volledige breedte van de achtergevel van de woning. Maar ook op het gebied van de hoogte van de tuinkamer staan je wensen centraal. Hierdoor voldoet het ontwerp helemaal aan je eisen en klopt het totaalplaatje met wat je in gedachten hebt. 

Meer weten over een tuinkamer laten plaatsen? Neem contact op

Ook voor een tuinkamer laten plaatsen, ben je bij ons het hele jaar door aan het juiste adres. Hierdoor kun je volledig worden ontzorgd én je weet zeker dat de klus snel en met de grootste zorg voor je uit wordt gevoerd. Meer weten? Of ontvang je graag meer informatie over de tuinkamers van glas uit het assortiment? Wij staan je graag persoonlijk te woord als je contact opneemt. Vul het contactformulier in of bel met één van onze tuinkamer specialisten. Zowel het ontwerp, de fabricage als de nazorg van de tuinkamer zijn altijd in eigen beheer. 

tuinkamer
tuinkamer