Vrijstaande tuinkamer

Geniet van het buitenleven met een vrijstaande tuinkamer van Tuin Optimaal

Een vrijstaande tuinkamer voor je woning kopen

Genieten in een vrijstaande tuinkamer aan huis, zie je het al voor je? Je maakt optimaal gebruik van het buitenleven, je zorgt voor meer leefruimte én je tilt de sfeer van de tuin meteen naar een hoger niveau. Daarnaast benut je iedere vierkante meter van de tuin ook nog eens maximaal. Want, als je een keer goed naar de huidige indeling van de tuin kijkt, kom je er waarschijnlijk erg snel achter dat dit wel een upgrade kan gebruiken. Het is dus de hoogste tijd om je wat verder te verdiepen in alle vrijstaande tuinkamers uit de collectie van Tuin Optimaal. De kans is erg groot dat je binnen no time een prachtige vrijstaande tuinkamer uit hebt gezocht. 

voordelen overkapping

Bij iedere woning past wel een mooie tuinkamer. Doordat er veel verschillende soorten zijn en u bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen:

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Een vrijstaande tuinkamer: de perfecte verrijking voor in je eigen tuin

Wil je niet een overkapping aan huis monteren of ben simpelweg graag niet veel tijd kwijt aan het upgraden van je tuin, aangezien je het druk hebt met werk of met de kids. Kies in beide gevallen gewoon voor om een vrijstaande tuinkamer te laten plaatsen. Waarom? Het is de perfecte verrijking voor iedere tuin en kan ook nog eens op tal van manieren worden gebruikt. 

Geniet van een plek om te relaxen of een plek om te werken

Maar op wat voor soort manieren kun je een vrijstaande tuinkamer nu eigenlijk het beste gebruiken? Nou, wat dacht je bijvoorbeeld als een plek om te loungen? Je geniet daardoor het hele jaar door van je eigen tuin in een fijne stoel of die ene relaxte bank. En zelfs als het flink aan het stormen, waaien of regenen is, heb je geen last van het weer.

Maar merk je dat je op dit moment niet echt een fijne plek in huis hebt waar je geconcurreerd en rustig kunt werken? Een plek waar je geen afleiding hebt van het interieur of auto’s die langs het huis rijden? Dan kun je zeker eens een keer overwegen om de tuinkamer in te richten als je eigen kantoor. Op deze manier zijn werk en privé ook nog eens vele malen beter van elkaar te scheiden. 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Een vrijstaande tuinkamer in ieder denkbaar formaat

Een tuinkamer laten plaatsen is mogelijk in ieder denkbaar formaat. Dit omdat maatwerk bij Tuin Optimaal altijd centraal staat. Uiteraard kunnen we je ook erg goed adviseren over wat voor soort formaat het meest geschikt is voor de ruimte die je beschikbaar hebt bij jou in de tuin voor de vrijstaande tuinkamer. 

Meer weten over een vrijstaande tuinkamer? Neem contact op met onze specialisten

Zowel een tuinkamer aan huis als een vrijstaande tuinkamer is dus te verkrijgen in verschillende soorten, formaten en designs. Ontvang je daar graag meer informatie over? Of ben je op dit moment vooral erg benieuwd wat het kostenplaatje in totaal gaat zijn? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact op. We denken graag met je mee en voorzien je van een kosteloze offerte. En de montage van de vrijstaande tuinkamer? Ook dat is bij ons natuurlijk altijd in goede handen.

Vrijstaande tuinkamer