Aluminium Veranda

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Lekker relaxen in een aluminium veranda

Zie je het al voor je? Iedere zaterdagochtend geniet je van een goede kop thee in het zonnetje in de tuin. Je hebt een nieuwe plek gevonden om te borrelen met vrienden. Of een plek waar je met het gezin lekker kunt lunchen. Het is de hoogste tijd om te investeren in een aluminium veranda. Het beste van alles? Bij Tuin Optimaal kies je uit verschillende designs in verschillende soorten prijsklassen. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor het ontwerp voor bij jou in de tuin?

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Een aluminium veranda is de perfecte plek om even tot rust te komen

Naar een plek om even heerlijk te ontspannen, hoef je met een aluminium veranda niet verder meer te zoeken. Je zorgt met de veranda meteen voor veel meer leefruimte en het is een plek waar het het hele jaar door erg aangenaam vertoeven is. Het maakt dus niet uit of de zon fel schijnt, of het regent of hagelt. Met een veranda vergroot je de leefruimte én het leefcomfort in huis.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Aluminum veranda

Je hebt de keuze uit een veranda in verschillende soorten designs

Als het aankomt op het design van de veranda, dan is hier bij Tuin Optimaal enorm veel in mogelijk. En dat is wel zo prettig om te weten, want voor iedere soort woning komt er weer een ander soort aluminium veranda het beste tot zijn recht. Dus het maakt niet uit of je een woning uit de jaren ’30, een woning uit de jaren ’50 of een nieuwbouwwoning hebt. Er is altijd wel een ontwerp te vinden bij Tuin Optimaal dat de perfecte verrijking voor je woning gaat zijn. Neem daarom eens een kijkje online en ontdek de kleuren en stijlen waar je voor jouw woning uit kiest. 

Tijdens het ontwerpen ben je altijd zeker van maatwerk

Maatwerk vormt altijd de basis op het moment dat je de aluminium overkapping gaat plaatsen. Wil je weten wat er mogelijk is? Vul dan eens ons samenstel formulier in. Of laat je een keer vrijblijvend informeren door één van onze specialisten. Dankzij de vele projecten die we succesvol op hebben geleverd, weten we als geen ander wat alle mogelijkheden en onmogelijkheden zijn voor je eigen tuin.

Want naast verschillende opties op het gebied van de kleur en het formaat, kun je ook een aantal extraatjes toevoegen. Zo kiezen veel woningbezitters er bijvoorbeeld voor om LED-verlichting en zonwering in het design te laten integreren.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.