Glazen veranda

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Enorm veel lichtinval met een glazen veranda

Het grootste voordeel van het investeren in een glazen veranda bij jou aan huis? De gigantische hoeveelheid lichtinval waar je vanaf het eerste moment al van geniet. Hierdoor weet je zeker dat dit extra verlengstuk van je woning nooit donkere ruimte kan gaan worden. En het frame van de veranda? Die is in verschillende soorten kleuren en stijlen te verkrijgen. Dit zorgt er dus voor dat je hier het hele jaar door enorm veel tijd door kunt gaan brengen. Is je interesse gewekt? Het is dan de hoogste tijd om alle opties op het gebied van het design van de veranda, eens met elkaar te gaan vergelijken. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Een glazen veranda is in verschillende series te verkrijgen

Je hebt bij Tuin Optimaal dus de keuze uit een glazen veranda in verschillende soorten series. Zo is er voor ieder altijd wel wat wils. Ga je bijvoorbeeld het liefste voor een frame in het zwart of in een grijstint? Moet de veranda volledig gesloten zijn met glazen panelen, of juist een open constructie hebben? En naar wat voor soort formaat ben je op dit moment precies op zoek? Door deze vragen van tevoren voor jezelf te beantwoorden, gaat het zoeken naar het ontwerp van je dromen vele malen sneller en eenvoudiger. En dat bespaart je dus weer aardig wat tijd. 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Overkapping met zonwering

Til de sfeer van je huis meteen naar een hoger niveau

Eén ding is altijd zeker. Met een glazen veranda til je de sfeer van het huis direct naar een hoger niveau. Het is de perfecte plek om lekker te lunchen met je partner, om uitgebreid te borrelen of te dineren met vrienden of om in te richten als een nieuw kantoor aan huis. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden om deze extra leefruimte te gaan benutten. Op wat voor manier wil jij het het liefste gebruiken? 

Voeg verschillende leuke extraatjes toe aan het ontwerp

Heb je een keuze gemaakt voor het ontwerp van de veranda en weet je in welke kleur je het graag wilt laten produceren? Dan heb je bij Tuin Optimaal ook nog eens de keuze uit verschillende leuke extraatjes om toe te voegen aan het design. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over het toevoegen van zonwering of verlichting? Ideaal als je de veranda vaak in de avond gebruikt of niet belemmerd wilt worden door felle zonnestralen op een warme dag. Beide extraatjes worden haarfijn door ons geïntegreerd in het ontwerp.  

Wil je meer weten over de ontwerpopties van een glazen veranda? Neem contact op

Er is dus enorm veel mogelijk als het aankomt op het ontwerp van de veranda bij jou aan huis. Maar wil je toch graag net even wat meer te weten komen over de opties op het gebied van het samenstellen van een glazen veranda? We staan je erg graag te woord als je een keer contact opneemt. Stuur een e-mail of bel even met één van onze medewerkers. We weten als geen ander wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn bij jou in de tuin. 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.