Veranda aan huis

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Een veranda aan huis van Tuin Optimaal

Naar een veranda aan huis van de hoogst mogelijke kwaliteit hoef je vanaf nu niet verder meer te zoeken. Kies gewoon voor één van de designs uit de collectie van Tuin Optimaal. Want dat deze veranda’s steeds vaker terug te zien zijn in het land, is niet zo gek. Ieder model is een lust voor het oog, biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is ook nog eens helemaal naar wens te realiseren. Klinkt goed, toch? Neem daarom eens een kijkje in het veelzijdige aanbod en stel de veranda van je dromen erg eenvoudig samen. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Je hebt de keuze uit een veranda aan huis in drie verschillende series

Een veranda aan huis is bij Tuin Optimaal te verkrijgen in de Classicline, de Modernline en de Goldenline serie. Het is mogelijk om de modellen zelf te monteren of je kunt de montage overlaten aan onze vakmannen. En dat is wel zo fijn om te weten, want hierdoor kun je er zeker van zijn dat de montage snel en vlekkeloos verloopt. En heb je de keuze gemaakt voor één van de drie series uit de collectie? Dan heb je ook nog eens de keuze uit verschillende soorten kleuren. Dankzij de luxe grijstinten en de zwarte uitvoering, til je de sfeer van je huis meteen naar een hoger niveau. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de kleur van de veranda bij jou aan huis? 

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Overkapping met zonwering

Investeer in de beste zonwering en verlichting voor je eigen veranda

Maar er zijn nog veel meer opties waar je uit kunt kiezen op het moment dat je de veranda aan huis uit gaat zoeken. We bieden namelijk ook de mogelijkheid om zonwering en verlichting te integreren in het ontwerp. Ook voor de beste kwaliteit van deze elementen, ben je bij Tuin Optimaal aan het juiste adres. Hoe we dat kunnen garanderen? We werken enkel met de beste merken op het gebied van zonwering en verlichting. Hierdoor zijn deze extraatjes net zo duurzaam als het frame van de veranda. Wel zo goed om te weten natuurlijk. 

Maatwerk vormt altijd de basis bij Tuin Optimaal

Het maakt niet uit voor wat voor soort design je kiest voor bij jou aan huis. Voor iedere veranda staat maatwerk bij ons altijd centraal. Wat je dan kunt verwachten? Samen met jou bekijken we wat alle mogelijkheden zijn binnen de Classicline, de Modernline en de Goldenline serie. En door je wensen en eisen aan ons kenbaar te maken, is het samenstellen binnen no time al gedaan. 

Gebruik onze handige configurator en stel een veranda aan huis zelf samen

Sta je te popelen om een veranda aan huis uit te zoeken? Maak gebruik van onze handige configurator. Je stelt hierdoor een veranda aan huis helemaal naar wens samen. En kun je hier hulp bij gebruiken? Neem dan even contact op door te bellen of door een e-mail te sturen. We denken erg graag met je mee en vertellen je alles over de ontwerpopties die er zijn voor de veranda bij jou aan huis. 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.