Veranda met glazen schuifwanden

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Aangenaam vertoeven met een veranda met glazen schuifwanden

De grootste voordelen van het investeren in een veranda met glazen schuifwanden? De extra leefruimte, langer kunnen genieten van het buitenleven en de enorme hoeveelheid lichtinval. Ja, dit is zonder twijfel een plek waar je enorm veel tijd door gaat brengen. Ben je erg benieuwd wat er voor ontwerpopties zijn? Bekijk dan onze samenstel pagina of neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Geniet ieder seizoen van het jaar met je eigen veranda met glazen schuifwanden

De veranda met glazen schuifwanden biedt optimale bescherming tegen de elementen van buiten. Dus of het nu regent, de zon fel schijnt of hagelt. In je eigen veranda ben je altijd zeker van een optimale temperatuur en dus kun je het hele jaar door meer van je buitenruimte genieten. Va het ontwerp tot aan de montage, van A tot Z kun je bij ons helemaal worden ontzorgd. En dat bespaart je aardig wat tijd en energie. Het enige dat jij nog hoeft doen, is je favoriete ontwerp uit te zoeken en samen te stellen.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Glazen panelen voor een ruimtelijk gevoel

Naast dat je het hele jaar door meer geniet van je buitenruimte, biedt een glazen veranda nog een ander erg belangrijk voordeel. De glazen panelen zorgen namelijk meteen voor een erg ruimtelijk gevoel. Maakt met glazen schuifwanden van je veranda een tuinkamer. Je profiteert van maximale lichtinval en het glas zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Hierdoor is de veranda de ideale ruimte om bijvoorbeeld te gebruiken als thuiskantoor of als je hier lekker wilt loungen met vrienden of familie. 

De veranda is helemaal naar wens samen te stellen dankzij het maatwerk

Bij Tuin Optimaal wordt er altijd maatwerk geboden. Hierdoor is de veranda helemaal naar wens samen te stellen. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een frame in een grijstint of in het zwart? Voeg je graag LED-verlichting aan het ontwerp voor je eigen tuin toe, wat zorgt voor erg veel sfeer en gezelligheid in de avond? En heb je ook al een keer nagedacht over het toevoegen van zonwering aan het design van de veranda? Hierdoor weet je altijd zeker dat felle zonnestralen het zicht op de tuin niet kunnen belemmeren. Het is dus een erg goed idee om alles opties die er zijn, even naast elkaar te zetten. Uiteraard helpen we je hier altijd erg graag mee en we voorzien je van een passend advies voor je eigen buitenruimte. 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.