Veranda met zonwering

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Een eigen veranda met zonwering

Dat een veranda met zonwering een erg geliefde investering is onder woningbezitters, is volkomen begrijpelijk. De zonwering zorgt er namelijk voor dat je optimaal kunt genieten van het buitenleven, zelfs als de temperaturen flink op gaan lopen en de zonnestralen fel schijnen in de tuin. De ideale oplossing dus als je op dit moment zoekt naar een bescherming tegen de zon bij jou in je tuin. Bij Tuin Optimaal heb je de keuze uit verschillende soorten veranda’s die met zonwering te combineren zijn. 

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Investeer in een veranda met zonwering van de beste kwaliteit

De veranda met zonwering moet niet alleen optimaal bestand zijn tegen de felle zon, maar ook tegen andere elementen van buiten. Denk daarbij aan een flinke hoosbui, sterke wind en een dik pak sneeuw. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om te investeren in kwaliteit als het aankomt op de veranda bij jou in de tuin. En omdat we als geen ander begrijpen hoe fijn het is om het hele jaar buiten te vertoeven, investeren we enkel in de beste designs en de meest stevige en solide constructies. En dat merk je meteen nadat een veranda bij jou aan huis is geplaatst.

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Overkapping met zonwering

Optimale bescherming tegen felle zonnestralen

Het beste van alles? De veranda met zonwering is een lust voor het oog én biedt ook nog eens erg veel bescherming tegen de felle zon. Perfect om lekker buiten te zitten met je kleintje, om uitgebreid te lunchen met het hele gezin of als je tot in de late uurtjes wilt dineren met vrienden. En omdat we enkel producten verkopen waar we zelf voor de volle 100% achter kunnen staan, ben je altijd zeker van een duurzaam ontwerp waar je enorm veel plezier aan beleeft. En dat is wel zo goed om te weten natuurlijk.

Je investeert in kwaliteit dankzij de zonwering van de merken SOMFY IO Moto en Serge Ferrari

Bij Tuin Optimaal kies je voor een zonwering van kwaliteit. Een zonnescherm van het merk Serge Ferrari houdt tot wel 97% van de warmte tegen en je geniet ook nog eens van optimale bescherming tegen schadelijke uv-stralen. En doordat de stof zich tegen de zijkant vastritst, kan zal het doek ook strak staan en wordt het doorhangen beperkt. Dat ziet er wel zo mooi uit. De zonwering van het merk SOMFY IO Moto is elektrisch te bedienen voor erg veel gebruiksgemak. We vertellen je erg graag meer over onze zonwering als je ervoor kiest om contact op te nemen. 

De veranda met zonwering is elektrisch te bedienen voor erg veel comfort

Kies je voor een veranda met zonwering uit de collectie van Tuin Optimaal? Dan ben je dus altijd zeker van erg veel leefcomfort in de tuin. Eén van onze specialisten staat je hier maar al te graag over te woord als je ervoor kiest om contact op te nemen. Hoe je dat doet? Stuur een e-mail of kies ervoor om even te bellen. We denken erg graag met je mee en voorzien je altijd van een passend advies. 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.