Vrijstaande veranda

Geniet van het buitenleven met een overkapping van Tuin Optimaal

Haal het buitenleven naar binnen met een vrijstaande veranda

Dat een vrijstaande veranda één van de beste invesringen is die je voor je woning kunt doen, is een zekerheid. Het grootste voordeel? Je haalt met deze investering voor je woning het buitenleven meteen naar binnen. Gezellig borrelen met vrienden, eten met de familie of genieten van een kop koffie met je partner. In deze nieuwe extra leefruimte is het allemaal mogelijk. Het is dus ook meer dan logisch dat je interesse is gewekt als je je hier wat verder in verdiept. Zoek vanaf nu niet meer verder. Bij Tuin Optimaal kies je uit verschillende soorten ontwerpopties, die ook nog eens met verschillende extraatjes te verrijken zijn.  

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

Bij iedere woning past wel een mooie overkapping. Doordat er veel verschillende soorten zijn en je bij Tuin Optimaal alles op maat kan verkrijgen; is er altijd wel een optie. Een overkapping kent vele voordelen: 

Inspiratie

Bekijk hier een aantal voorbeelden van overkappingen, veranda’s en tuinkamers. 

Bij Tuin Optimaal kunt u kiezen uit 3 verschillende types en deze volledig naar eigen wens samenstellen. Zo hebben we voor ieder budget een prachtig product. Meer informatie? Bekijk de samenstel pagina

Richt de vrijstaande veranda in als een nieuwe plek om thuis te werken

Een vrijstaande veranda kun je dus gebruiken als een nieuwe plek om te leven én te genieten van het leven. Maar het inrichten ervan kun je natuurlijk ook op een totaal andere manier aan gaan pakken. Denk daarbij aan het inrichten als een nieuwe plek om thuis te werken. Dat is wel zo fijn, want hierdoor ben je even helemaal afgezonderd van het huishouden. En, misschien nog wel belangrijker, zowel privé als werk zijn erg goed van elkaar te scheiden.  

Classicline

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Voor iedereen die van het buitenleven houdt en langer wilt genieten van hun tuin tegen een betaalbare prijs; hebben wij de Classicline in het leven geroepen. Deze is volledig zelf samen te stellen met verschillende opties en accessoires.  

Modernline

Geef je tuin een moderne uitstraling

Zorg voor een echte eye-catcher met onze Modernline. Als je hiervoor kiest, dan komen we bij je in meten en wordt jouw veranda, overkapping of tuinkamer gemonteerd. Geniet met de Modernline binnen twee weken langer en meer van je tuin.  

Goldenline

Luxe en Robuuste uitstraling met de Goldenline

Als je houdt van een Robuuste en moderne uitstraling, dan is de Goldenline van Tuin Optimaal echt iets voor jou. De Goldenline is voorzien van staanders van 25 x 19 cm, een recht dak zonder afloop en kan in veel gevallen op twee staanders worden gemonteerd.

Overkapping met zonwering

Kies ervoor om handige extraatjes toe te voegen aan het ontwerp van de veranda

Een vrijstaande veranda is natuurlijk een fantastische investering. Hier ga je dan ook vast en zeker enorm veel plezier aan beleven. Maar wist je dat je ook nog verschillende andere extraatjes toe kunt voegen aan het ontwerp van de veranda? Zo kiezen veel woningbezitters er bijvoorbeeld voor om verlichting en zonwering toe te voegen. Hierdoor maak je maximaal gebruik van deze nieuwe ruimte en belemmeren felle zonnestralen of de avond die valt, jouw woongenot niet.  

De veranda’s zijn in verschillende uitvoeringen samen te stellen

Zoek je naar een veranda met of zonder glazen panelen en/of een glazen dak? Wat moet de kleur van het frame worden? En heb je al nagedacht over de afmeting? Het maakt niet uit wat je wensen en eisen zijn. Dankzij het maatwerk waar het team van Tuin Optimaal altijd mee werkt, weet je zeker dat geen enkele wens te gek is. En dat is wel zo goed om te weten, want hierdoor zijn de ontwerpopties ook meteen vrijwel eindeloos.   

Krijg een eerste indruk van de vrijstaande veranda van je dromen door de online configurator te gebruiken

Kun je niet wachten om te gaan investeren in de veranda van je dromen? Dan is het tijd om de vrijstaande veranda uit te gaan zoeken. En dit kan bij Tuin Optimal wel heel gemakkelijk. Maak simpelweg gebruik van onze online configurator. Je voegt eenvoudig en snel de door jou gewenste extraatjes toe en natuurlijk wat de kleur van het frame moet zijn. Kun je daar hulp in gebruiken? Of ontvang je, voordat je een veranda gaat ontwerpen, graag een passend advies voor je eigen tuin? Onze specialist staan maar al te graag voor je klaar. Stuur een e-mail of neem een keer telefonisch contact op. 

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER OVERKAPPINGEN

Een overkapping kan een aantrekkelijke aanvulling zijn op uw huis en tuin. Hier volgen enkele van de meest gestelde vragen over overkappingen: 

De kosten van een overkapping hangen af van de grootte, de opties en de stijl van uw overkapping. Bovendien kunt u verbeteringen aanbrengen zoals extra zijwanden om de overkapping uniek te maken.

U moet ook overwegen of u wilt dat een expert uw overkapping installeert of dat u dit zelf wilt gaan doen. Wij adviseren altijd om ons team van Tuin Optimaal de montage te laten verzorgen. Dit zijn onze dagelijkse werkzaamheden en daarom bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Daarnaast krijgt u bij ons ook 1 jaar garantie op de montage.

Bij het plaatsen van een overkapping in uw achter tuin is geen vergunning nodig. Wilt u een overkapping gaan plaatsen aan de voorzijde van uw woning zoals een carport, dan is het vaak wel nodig om een vergunning aan te vragen. Dit traject kunnen wij voor u uit handen nemen en u hierin ontzorgen.